Lediga jobb

Park & Gårdsarbetare till Kersö Gård

Vi söker nu en Park & Gårdsarbetare för allmän skötsel av Gården. Vi söker dig som har en bred erfarenhet av liknande uppdrag och som uppskattar varierade arbetsdagar. Kanske är du redan bosatt på Mälaröarna och vill arbeta i ditt närområde? Eller är på jakt efter nya utmaningar i ett framåt och drivet företag?

Beskrivning av tjänsten
Som Park & Gårdsarbetare på Kersö Gård behöver du vara engagerad och kunnig inom ett flertal området. Tjänsten innefattar exempelvis fastighetsskötsel, parkförvaltning samt arbete med lastmaskin.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Allmän gård-och fastighetsskötsel
  • Parkskötsel
  • Enklare VVS -reparationer
  • Snöröjning och sandning
  • Gräsklippning och trimning
  • I övrigt förekommande arbeten inom fastighet- och parkförvaltningsskötsel.

Det är ett krav att du har B-körkort och även meriterande om du har C- kort, och /eller andra behörigheter. Gillar du maskiner, att serva och underhålla maskiner och utrustning så är det meriterande. Det finns en välutrustad gårdsverkstad med flera fordon för olika ändamål.

Kompetenser
Du kommer att vara en viktig länk mot hästverksamheten i det dagliga arbetet och det är därför viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans i team, men även att du uppskattar att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt.

Som person är du positiv, driven och lösningsorienterad. Du tar ansvar och är noggrann i ditt arbete. Har förståelse för helhetsuppdraget och kan prioritera din tid vid arbetstoppar.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Finnes tjänstebostad

Heltidstjänst

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Segerström, ulf.segerstrom@menhammar.com

ANSÖK HÄR

Hästskötare på Kersö Equestrian

Vi håller på att utöka och förstärka vår verksamhet och söker därför en hästskötare/Groom till vårt team på Kersö Equestrian

Är du en ansvarsfull, positiv och noggrann person med god hästvana och som brinner för hästarna och vill arbeta i en härlig miljö – då är det här något för dig.

Vi har ett 20 tal hästar från unghästar till svårklasshästar

Ser gärna att du har en tidigare erfarenhet av hästskötsel och stallarbete.

Körkort är ett plus

Boende finns

Är du den vi söker – skicka ansökan med ett personligt brev/CV till charlotte.johansson@kersoequestrian.com