Vårt team

ANNA SVANBERG

Anna är verksamhetsansvarig och ansvarar för utbildning och tävling. Vårt samarbete omfattar även en gemensam avelsverksamhet samt försäljning av både yngre och äldre dressyrhästar. Anna en har omfattande tävlingserfarenhet, både nationellt och internationellt på elitnivå.

Fotograf: Karin Röse

CHARLOTTE "CHALLE" JOHANSSON

Challe har en bakgrund som hästansvarig på ridskola i Harplinge i Halland och varit tävlingsgroom hos dressyrryttarna Pether Markne och Per Sandgaard. Hon har också varit stallchef på inackorderingsstallet ”Farmen” på Färingsö. Challe började arbeta hos oss på Kersö Equestrian 2014.

Fotograf: Karin Röse

LENA "SIROCCO" BERGLUND

Sirocco har arbetat som hästskötare i drygt 38 år. Hon började hos travtränare Bernt Lindstedt och åkte sedan över till USA där hon arbetade med hästar i två år.  När hon kom tillbaka till Sverige började hon arbeta hos Stig H Johansson. Där blev hon kvar i nästan 36 år innan hon på våren 2018 började hos oss på Kersö Equestrian.

LINDA TILEMO

Linda har gått på Berga Naturbruksgymnasium med inriktning trav. Utöver sin utbildning har hon tidigare arbetat extra på ridskola. Linda började arbeta hos oss under hösten 2022.

JOSE JOYA

Jose har innan han började hos oss en lång erfarenhet när det kommer till hantering av hästar. Han har tidigare arbetat som ridande polis i Colombia och är specialiserad inom hästterapi för barn med funktionsnedsättning.

 

Gård och trädgård

Fotograf: Karin Röse

KRISTINA NILBRINK

Kristina arbetar huvudsakligen med park och trädgård vilket omfattar allt från prydnadsväxter och utemiljöer till buskar och träd. Dessutom har hon lång erfarenhet av hästar och hjälper därför också till i stallet med våra hästar.

DANIEL WIKBERG

Daniel är född och uppvuxen med travhästar i Hackås där han har en egen gård med stall som närvarande är uthyrd. Han flyttade ned till Stockholm med sin familj. Daniel arbetar med alla på en gård förekommande sysslor. Daniel har en bakgrund som tränare inom travsport i 16 år, varav sju år som tränarchampion i Östersund.

Fotograf: Karin Röse

MARKUS NILSSON

Markus är utbildad viltmästare med lång erfarenhet från olika gods och gårdar i Sverige. Han har varit hos oss på Kersö i drygt tio år där han i nära samarbete med Jonas Kleberg har utvecklat framförallt vilt- och vattenbruket. Han ansvarar även för praktiska frågor inom skogsbruket som även omfattar Menhammar Gårds arealer. Detsamma gäller dialogen och planeringen av det långsiktiga skogsbruket med vår förvaltare Skogssällskapet (www.skogssallskapet.se).

Fotograf: Karin Röse

THOMAS "TOSSE" VIBERG

Tosse har arbetat med mat i hela sitt yrkesliv och är till vardags ansvarig för matlagning och konferensarrangemang i en närstående koncern. Han bistår även oss på Kersö Gård med att ta hand om och förädla det vi odlar i form av frukt, grönsaker samt vilt från våra marker och fisk från egna vatten.

Helg och extra

Fotograf: Karin Röse

MADELENE "MADDE" WARNEBO

Madde har arbetat med hästar i 12 år, dels som travtränare hos Stefan Hultman i tio år, dels på Menhammar Stuteri i två år. Sedan ett par år tillbaka arbetar hon på Kersö några helger i månaden.